Julbrev 2020

0001

2020-12-16

År 2020 kommer att gå till historien som ett mycket märkligt år. Alla och envar av oss har känt av effekterna som Covid-19 pandemin fört med sig. Detta har förstås även haft påverkan på SMDFs arbete under året men trots rådande omständigheter har mycket hänt.

Vi har deltagit i en mängd seminarier och informationsmöten, med olika parter såsom läkemedelsbolag och patientföreträdare.

Vår Facebook-kampanj inom ramen för ?World Duchenne Awareness Day? inbringade insamlingsrekord. Flera av oss i styrelsen har deltagit i podd-avsnitt för att sprida information om Duchennes och Beckers muskeldystrofier.

Vi har dragit igång en spännande ?Lego-kampanj? i samarbete med SMDFs ambassadör Stefan Holm och vi är i full färd med att planera för nästa års symposium. (Håll utkik! Mer info kommer!)

Patientföreningen som startades upp 2019 har inte kommit igång fullt ut ännu men vi ser fram emot att följa dess utveckling under 2021!

Sist men inte minst så har vi i år delat ut 400 000 kr i forskningsbidrag, vilket känns otroligt roligt!

Våra allra varmaste TACK till alla er som på olika sätt bidragit till att allt detta varit möjligt. Vi önskar Er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!